Foto: Paco Savio
Foto: Paco Savio

Diu la llegenda que antigament els Reis Mags d’Orient venien de Badalona. Com que entre Badalona i Sant Adrià hi havia camps la gent anava amb el seu fanalet a il·luminar el camí. Amb aquesta activitat, la canalla reviu el passat dels seus avis que, quan eren petits, manipulaven el pal d’una escombra, cartró, una espelma i les tires de colors amb què es guarnien els prestatges de les cuines i fabricaven el fanalet, amb el qual hores després feien llum a Melcior, Gaspar i Baltasar. Ara se segueixen passes igual de casolanes però amb materials diferents.

I és per això que, rememorant aquell temps, us proposem fabricar un fanalet per anar a rebre els reis d’Orient el dia 5 al vespre. Els mateixos nens ho poden fer el proper dia 17 de desembre a les 17.15h. L’activitat està dirigida a totes les famílies de l’escola, es farà al menjador i és gratuïta. Les places estan limitades a 20 famílies, que han de dur una caixa de cartró reciclat o de sabates.

Podeu apuntar-vos via correu electrònic (ampapompeustadria at hotmail.com) o pujar directament a l’AMPA. Recordeu que l’atenció a les famílies per part de l’AMPA és dimecres de 17.15-17.45h. (tel. 933 811 281)

ACTUALITZACIÓ! El taller de fanalets canvia de dia per problemes amb el tallerista. Es farà el dissabte 18 de 10 a 12 hores. S’ha de sol·licitar l’espai a l’ajuntament i a l’escola. Per tant, fins dijous no ho tindrem confirmat. La gent s’ha d’apuntar abans del 15 de desembre, que és el dia d’atenció al soci, últim dia d’inscripció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s