L’AMPA de l’Escola us convida a assistir a la xerrada “Connecta amb els teus fills: actuem!” que tindrà lloc el proper dijous 14 d’abril a les 17.20 a la nostra escola. La xerrada serà impartida pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

A fi de prevenir els problemes relacionats amb el consum de certes substàncies, el paper dels pares i les mares és vital. Durant la sessió, una persona experta en l’àmbit de l’educació i la salut us aportarà coneixements i us proposarà eines pràctiques per afrontar la tasca educativa quotidiana i així prevenir el consum de drogues i algunes conductes de risc.

La prevenció de les conductes de risc, cal iniciar-la ja des dels primers anys, no hem d’esperar a trobar-nos amb el problema per actuar. Cal saber com fomentar el diàleg, l’autoestima, les habilitats per afrontar la vida…

L’objectiu de la xerrada és fomentar en els vostres fills i filles el desenvolupament d’habilitats i estratègies per afrontar aquestes situacions i la promoció d’hàbits saludables.

Durant la xerrada hi haurà servei de monitors.

Més informació: Full de la xerrada, Xerrades programa Aprendre amb tu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s