Rua Carnaval

L’exposició fotogràfica que havia de fer-se aquesta mateixa tarda, juntament amb els Jocs Florals, queda prorrogada. Els plafons estan a Secretaria amb les primeres fotos penjades. Ara que tenim una mica més de temps, animeu-vos a presentar més fotos.

Us recordem que aquesta 2a Exposició fotogràfica, tenia com a temàtica la Rua i la Festa de Carnaval d’enguany. Hi pot participar tota la comunitat educativa del Pompeu (mestres, pares, mares i alumnes), presentant un màxim de 5 fotografies, muntades cada una sobre una cartolina de 21×30 cm. Cal indicar el títol en un lloc visible, i darrera el nom, cognoms, telèfon i curs. El lliurament s’ha de fer al despatx de l’AMPA o als delegats de classe.

Les fotografies presentades es podran remetre en format digital JPG, a una resolució màxima de 1024×768 píxels, al correu electrònic: expofotopompeu [at] gmail.com, per tal de penjar-les al bloc. La foto més original segons el jurat, serà publicada a la Veu del Pompeu.

Si vols col·laborar en la creació de l’exposició, adreça’t a l’AMPA, o envia un correu electrònic a ampapompeustadria [at]hotmail.com, o un SMS al 674 53 11 01

Animat! Penja la teva foto…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s