Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us demanem que participeu a la consulta sobre l’horari a la que us ha convocat la Direcció de l’Escola.

El horari que acabin fent els nostres fills i filles és important i, encara que formalment ho ha de decidir el Consell Escolar, ho farà tenint també en compte el resultat de la consulta i la participació.

Us animem a que utilitzeu els comentaris d’aquesta entrada per aportar el vostre punt de vista sempre de manera respectuosa amb tothom. I si algú disposa d’informació comparativa i objectiva entre els resultats que ofereixen les dues jornades serà benvinguda.

Recordeu que heu de lliurar la vostra opinió abans d’aquest dimarts 7 de juny.

Anuncis

8 thoughts on “Horari escolar

 1. Fem públic un mail que ha arribat a l’AMPA. El copiem tal qual:

  “Hola, sóc la mare del Martí, aquesta tarda he estat a la reunió sobre la nova jornada escolar i encara no tinc un criteri clar sobre quina de les dues opcions és la millor per als nostres fills i filles. Suposo que altres pares i mares deuen estar igual així doncs us faig arribar aquest enllaç per si considereu oportú posar-lo al web de l’ampa.

  Crec que és força interessant
  Salutacions cordials

  http://jornadacontinuaypartida.wordpress.com/estudios-sobre-la-jornada-escolar/

  Núria Vilardell Crisol”

 2. Considero que es una decisió prou important per que es prengui a nivell de centre. Hauria de ser a nivell de comunitat autónoma. Si funciona malament el nou horari els unics perjudicats seran els nostres fills.

 3. He dit NO a la jornada continuada perquè no vull que el meu fill sigui víctima d’un nou experiment, perquè d’aquesta manera mai recuperarem la 6ª hora, perquè no seran 5 hores lectives sinó 4 (amb entrades, sortides i pati), perquè vull mantenir contacte amb els mestres (treballo pel matí), perquè no he trobat cap estudi objectiu que defensi l’horari continuat en l’Educació Infantil i Primària.

 4. Sóc el Pare de la Pastora Masip (2n B), no estic d’acord amb la compactació de la jornada lectiva de la meva filla.
  1.- La meva filla quan porta més d’una hora perd l’atenció de les coses i fa volar coloms.
  2.- Quan jo estudiava fèiem pauses de 5 mi. cada hora de classe.
  3.- Es vol combatre el fracàs escolar dels nens, no crec que sense donar temps per assimilar els coneixements canviarà el rumb de naufragi del sistema educatiu.
  4.- No tots els nens són màquines i requereixen una atenció i una dedicació.
  5.- No se si són els professors ó som els pares però estem transformant el sistema públic escolar en una deixalleria.

  Indignat.

  Jordi Masip
  P.D. (Quan jo era petit l’horari escolar era fins les 18.00 h. i també al dissabtes al matí…. era el sistema educatiu franquista… )

 5. Afegim aquest comentari fet en una altra entrada (https://pompeuampa.wordpress.com/2011/06/09/el-17-de-juny-celebrarem-la-festa-de-fi-de-curs/)

  Benvolgut a tots i totes.

  Hi ha un tema que em preocupa molt i pot ser no s’ha fet un debat a la nostra escola i es el canvi a LA JORNADA CONTINUADA.
  Cercant informació sobre els avantatges/inconvenients d’aquesta jornada he observat que darrera d’aquesta proposta es troben els interessos de la comunitat docent per la millora de seves condicions laborals per davant del interessos formatius dels nostres infants. El col•lectiu dels professor al•leguen major rendiment i concentració dels nens, quan es el estudis demostren tot el contrari que les hores 9-10 i 13-14 són les hores de mes baix rendiment, a part, de la reducció del temps en impartir les matèries per l’augment de les pauses de descans.
  Per altra banda els estudis demostren que les comunitats autònomes del nostre País amb la jornada continuada tenen pitjors resultats en lectura, matemàtiques i ciències, respecte a les de jornada partida.
  Un fet que la Escola Pública ha de promocionar es la igualtat de tots els infants independentment de la situació socio-econòmica de les famílies i la jornada continuada provoca que les famílies amb major poder adquisitiu complementaran la formació del seus infants amb activitats extraescolars (anglès, informàtica, classes de reforç en matemàtiques, llengües…) provocant desigualtats entre les diferent classes socials.

  També m’agradaria saber la posició de l’AMPA de la nostra escola.

  Jordi Corral Seijas.
  Pare d’un nen de P3

  Comment by Jordi Corral Seijas

 6. Des de la Junta de l’AMPA estem per treballar per l’opinió de la majoria de socis. En aquest moment hi ha un 70% que volen jornada reduïda. Tot hi això cada membre té la seva pròpia opinió sobre el tema, totes altament respectables.

  Agraïm la reflexió i esperem que gràcies al treball de tots aconseguim l’escola que volem. Opinions contrastades és el què ens fa falta.

  Atentament,

  Junta de l’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s