Famílies de P3 i P4,

Us convidem a la festa d’acollida dels nens i nenes de P3 per part dels nens i nenes veterans de P4 el proper divendres 30 de setembre, a les 16.30h.. Hi haurà berenar, espai de joc i espectacle infantil; i les famílies podran compartir experiències. Recordeu portar el vostre propi got, tot i que hi haurà servei de lloguer de gots per un euro, si en necessiteu.

Aquest any volem continuar amb el projecte de donar la benvinguda als nous alumnes de P3 i les seves famílies per transmetre’ls que ja formen part de la comunitat educativa del Pompeu. Els nens i nenes “veterans” de P4 confeccionaran, amb ajuda dels seus mestres, un símbol de benvinguda que donaran personalment al nen/nena “nouvingut” de P3. Aquest any continuarem fent una medalla.

Es presentarà a les noves famílies tots els projectes de l’Escola i de l’AMPA per tal de què puguin col·laborar en el que els hi vagi millor. Compartirem un berenar amb els infants i per a què els pares puguin parlar entre ells es farà un espectacle o taller per als nens.

Us hi esperem !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s