Aquest dijous 20 d’0ctubre a les 16:45, a la sala d’audiovisuals (3a planta) de l’Escola hi haurà una xerrada sobre sexualitat i afectivitat. Hi haurà servei de monitoratge.

Et preocupa com viurà o viu el teu fill o filla la sexualitat i tot allò que la envolta? Com ho entomareu a casa? Sabeu com afrontar els conflictes que poden venir? Com afrontareu els nous llaços afectius? Parlarem de tot això en una xerrada participativa per a pares i mares ja que les famílies són un pilar bàsic en aquest tema i ens cal estar preparats.

La xerrada anirà a càrrec de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears:

La sexualitat és una dimensió fonamental de l’ésser humà que es va construint a través de la interacció entre la nostra part biològica, psicològica i l’entorn sociocultural que ens envolta. Els ensenyaments i l’aprenentatge influeixen de forma molt important en la nostra manera d’entendre-la i viure-la. Al llarg de la nostra vida, les manifestacions de la sexualitat varien i, a l’hora d’establir el vincle entre sexualitat i afectivitat durant l’adolescència, les famílies són un pilar bàsic per  aconseguir bons resultats. Aquesta xerrada té com a objectiu, a partir d’una dinàmica participativa i de debat, reflexionar amb les famílies d’adolescents sobre les noves emocions, sensacions i els desitjos que es viuen en un moment tan important, i conèixer els canvis en les relacions i els conflictes que se’n deriven: els nous llaços afectius, les primeres trobades amb el sexe, les relacions eròtiques entre adolescents i el seu procés de transformació. Compartint les experiències de les famílies assistents, s’oferiran eines per poder viure la sexualitat i l’afectivitat dels adolescents com una qüestió normalitzada i saludable dins de l’àmbit familiar. A més, s’exposaran la informació i els recursos existents a Catalunya.

Més informació: Documentació APFCIB

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s