El passat dimarts dia 31 de gener, TV3 va estrenar el programa Mestres

“Mestres” és una sèrie sobre el món de l’escola i l’educació, que mostra com són i què fan els homes i les dones que viuen l’educació a peu d’aula, ara i aquí. Per fer-la, hem visitat escoles i instituts arreu de Catalunya, hem parlat amb mestres i alumnes, i hem viscut al seu costat algunes de les experiències educatives més interessants, modernes i enriquidores que es fan cada dia al nostre voltant. El resultat és un mosaic de vivències, opinions i reflexions sobre la vida quotidiana a l’escola, i també sobre allò que es pot fer -i ja s’està fent- perquè sigui cada dia millor. “Mestres” és una sèrie sobre els homes i dones que busquen i troben solucions des de l’aula als reptes que planteja educar els nens i nenes del segle XXI.

En paral·lel a l’emissió de Mestres, s’ha programat un cicle de debats “Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat” que organitzen la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya. Aquests debats també es poden seguir per internet a la web Ser mestre avui a la que us convidem a entrar.

Al diari Ara, a la seva secció dels dissabtes de Criatures en van parlar el passat 28 de gener: “Canviar el món des de l’aula, TV3 retrata l’educació a través dels mestres” (article)

El segon capítol de Mestres el podeu veure avui dimarts a TV3, a les 21,50 h. o, també el podeu seguir per internet en qualsevol moment.

Informació:
Article del diari Ara, secció Criatures
– Cicle de debats i web Ser mestre avui (on es poden seguir els debats)
– El programa Mestres per internet

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s