Imatge treta de http://www.yalah.es/

Des de YALAH – Solidaris amb el Poble Sahrauí de Sant Adrià de Besòs, ens envien la següent proposta sobre el projecte Vacances en Pau 2012: acull un infant sahrauí aquest estiu.

El projecte Vacances en Pau és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís que viuen als campaments de refugiats a Tindouf (Algèria), a la zona més inhòspita del desert del Sàhara. És un clam a favor de la pau, contra la injustícia i la guerra.

Aquest projecte, on famílies catalanes acullen durant els mesos de juliol i agost infants sahrauís, pretén donar-los la possibilitat de tenir una altra imatge del món, diferent a la que els mostra la realitat quotidiana dels campaments de refugiats, on part del Poble Sahrauí viu exiliat des de l’any 1975 i sobretot gaudir d’unes revisions mèdiques i d’una dieta equilibrada i nutrida al llarg d’aquests dos mesos d’estiu.

En aquest indret les condicions de vida són extremes: temperatures superiors als 50º a l’estiu i molt baixes a les nits d’hivern, manca d’aigua corrent i llum elèctrica, manca dels productes més bàsics, en especial alimentació i vestit. A tot això cal afegir que aquesta situació cada any s’agreuja més a causa de les importants retallades de l’ajuda alimentària per part dels organismes internacionals (PAM, ACNUR).

El projecte Vacances en Pau és fa cada any més necessari i, per això, des de l’associació Yalah-Solidaris amb el Poble Sahrauí de Sant Adrià de Besòs, fem una crida a les famílies adrianenques que estiguin interessades en acollir aquest estiu un nen o nena sahrauí, es posin en contacte amb els responsables de l’associació al telèfon: 615.02.89.83, o mitjançant el correu electrònic: sahara [at] yalah.es, on rebran tota la informació que sol·licitin.

Al nostre municipi, aquest projecte és el fruit de la col·laboració, des de fa set anys, de l’associació Yalah amb l’Ajuntament de Sant Adrià. El seu suport és fonamental a l’hora de fer possible l’arribada d’aquests nens i nenes, ambaixadors d’un poble una bona part del qual viu exiliat en camps de refugiats, a l’espera que s’apliqui la legalitat. Per obtenir més informació sobre el projecte Vacances en Pau i sobre la situació en general d’aquest conflicte podeu visitar la web Yalah

Informació treta de la seva nota de premsa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s