Parada de llibres

Dilluns 23 d’abril vam celebrar els Jocs florals gaudint de les danses dels alumnes i del lliurament de premis del concurs de Jocs florals.

La temàtica dels Jocs Florals d’enguany ha estat majoritàriament la que l’escola ha treballat aquest curs, els jocs olímpics. Els més grans, els de 6è, van treballar el tema de la crisi econòmica i els més menuts, la llegenda del cavaller Jordi. Els alumnes de P3, P4 i P5 van dibuixar individualment punts de llibre, triant entre els personatges de la llegenda, la princesa, el drac i el cavaller Jordi. Els de 1r i 2n van elaborar un conte cada classe, treballat entre tot l’alumnat i la mestra. De 3r a 6è cada alumne va fer una redacció, alguns un vers. Per decidir els premis es va formar un jurat compost per dos mestres i un pare i una mare d’alumnes de l’escola. Els premis van ser per al següents alumnes:

– P3: GERARD MORENO / RUBÉN GUEDES
– P4: MARIO RAJA / ROC ÀNGELA NOVELLA
– P5: ALEX / NATÀLIA / LAIA GARRIDO
– 1r: L’ÀLIGA PORUGA – CLASSE / ELS TUCANS DEFENSORS – CLASSE
– 2n: LILI, LA PETITA IGUANA – CLASSE / EL FANTASMA I ELS FOLLETS DEL POMPEU – CLASSE
– 3r A: 1R PREMI – EL CAVALL AMB PROBLEMES – ESTRELLA MÀGICA / 2N PREMI – ELS JOCS OLÍMPCIS I L’AMISTAT – INAZUMA ELEVEN
– 3r B: 1R PREMI – LA PRIMAVERA COMENÇA – RINETA / 2N PREMI – LA PRIMAVERA – VILLA
– 4t A: 1R PREMI – LA MORT DEL DRAC – GROTO / 2N PREMI – L’ELEFANT – SKELETAID
– 4t B: 1R PREMI – LES FLORS – NATÀLIA / 2N PREMI – EL DRAC QUE NO SABIA TREURE FOC
– 5è A: 1R PREMI – JOCS OLÍMPICS 2012 – STARKOS / 2N PREMI – ACABEM ELS JOCS OLÍMPICS I ANEM CAP A HAWAI – SISI
– 5è B: 1R PREMI – ELS JOCS OLÍMPICS A MART – CURA – CHAN / 2N PREMI – EL DESCOBRIMENT DELS JOCS OLÍMPICS – CARLA
– 6è A: 1R PREMI – MISTERI AL DELTA DE L’EBRE – MMV / 2N PREMI – POEMA SANT JORDI – ANDREA RODRÍGUEZ
– 6è B: 1R PREMI – EL MISTERI DELS JOCS OLÍMPICS – SOPHIE JONES / 2N PREMI – LA FLAMA OLÍMPICA
– 6è C: 1R PREMI – EL DIARI DE LA CRISI – SIC / 2N PREMI – EL QUE JO PENSO SOBRE LA CRISI – GOOD FEELING

Aquest any s’han concedit molts premis i un detallet per a tot l’alumnat pel fet d’haver-hi participat: pels més petits un aparell de fer bombolles de sabó i, a més edat, bolígrafs de colors, lupes i llibres de fusta. De P3 a 2n el premi ha estat per a la classe: un lot de llibres per al fons de la biblioteca de cada classe. De 3r a 6è s’han atorgat dos premis per classe, per al propi alumne guardonat, un lot de llibres que ha pogut emportar-se a casa. Un total de 29 premis entre individuals i col·lectius. Això ha estat possible perquè hem rebut moltes donacions de llibres de l’editorial Santillana i de l’Ajuntament de Sant Adrià.

Volem agrair a les famílies (membres de l’AMPA i col·laboradors) que han organitzat, pensat i ajudat a gestionar tota la feina de l’acte. També a les famílies que han fet donació de llibres per poder vendre’ls aquest dia. Recordeu que durant la setmana prèvia a la diada de Sant Jordi vam recollir llibres vostres que s’han venut a un euro la unitat. S’han recaptat quasi 90 €, dels que s’ha fet donació per a les colònies de 6è d’enguany. També volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament pel que fa a la donació de llibres, en concret al gabinet d’Alcaldia i a la Regidoria d’Educació. I, per descomptat i sobretot, a tota l’escola professorat, direcció i tota la resta de personal.

Finalment, felicitar a tot l’alumnat per la fantàstica exhibició de danses que van fer i pels magnífics treballs que van realitzar per als jocs florals.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

De moment no tenim més fotos de la jornada. Si n’aconseguim ja us avisarem. Des de l’Escola han pujat les dels nascuts al 2004-2005.

Recordeu que teniu tota la informació sobre el Casal d’estiu en aquesta entrada (també a l’apartat d’extraescolars) i que aquest dijous teniu la primera xerrada sobre l’acompanyament escolar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s