Aquest dissabte 12 de maig, a les 17.30 h., el Moviment Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convoca a la manifestació PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA, CAP RETALLADA. El punt de trobada és Rambla de Catalunya cantonada Ronda Universitat.

La manifestació s’inscriu dins del marc de la convocatòria social del 15-M. Els diversos col·lectius integrants del 15M convoquen una jornada de mobilització global per al dissabte 12 de maig amb “5 raons de reivindicació”:

1. Ni un euro més per rescatar els bancs. Auditoria ciutadana del deute. No pagarem el deute il·legítim creat per aquells que van provocar la crisi.
2. Educació i sanitat públiques, gratuïtes i de qualitat. No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics.
3. Repartiment just de la feina, salari digne i no a la precarització. No a la jubilació als 67 i retirada de la Reforma Laboral.
4. Dret garantit a l’accés a un habitatge digne. Dació en pagament retroactiva. Parc d’habitatges de lloguer social. Promoció de cooperatives d’habitatge.
5. Reforma fiscal que permeti distribuir de forma justa la riquesa que produïm entre tots i totes. Renda Bàsica universal per a tothom.

Més informació:
#12M15M, pel sociòleg Manuel Castells: “Como no queda otra alternativa, miles saldrán a la calle el 12 de mayo. Y como siguen buscando nuevas formas de democracia se proponen deliberar, de nuevo, en las plazas públicas tres días”.
El vértigo del 15M, pel periodista Juan Luis Sánchez
Indignats de Sant Adrià: programa pel 12-15 maig
Democràcia Real Ya Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s