La CEAPA (Confederación Española de Asociaciones de Padres de Alumnos) s’ha sumat a la setmana de lluita (15-19 octubre) convocada pel Sindicat d’Estudiants i ha convocat una vaga de pares i mares per al dijous 18 d’octubre. A la seva pàgina, la FaPaC (Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya) ens informa que, com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa, dóna suport a les accions impulsades pel Sindicat d’Estudiants aquesta setmana a l’ensenyament secundari però deixa en mans dels alumnes i de les famílies la voluntat d’exercir el dret de vaga convocada per dijous 18 d’octubre.

La FaPaC fa una crida a la participació a la manifestació convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) el dissabte, 27 d’octubre per protestar contra les retallades que ja estem patint en l’educació i les que es puguin produir coincidint amb l’aprovació dels propers pressupostos de la Generalitat de Catalunya. La manifestació portarà el lema “Per l’educació pública, cap retallada”, “invertir en educació és construir país”. La manifestació arrencarà a les 18h i anirà de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume. Durant la manifestació es denunciarà que l’ensenyament públic de Catalunya està patint els efectes d’una política de retallades socials molt notable que posa en serioses dificultats el seu caràcter de servei públic.

Totes les plataformes i entitats socials i de l’educació, professorat, famílies i alumnes, estan cridats a participar i expressar el seu rebuig a les retallades.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s