El Jardí
El Jardí de l’Escola Bressol

El passat novembre va fer cinc anys que es va iniciar el projecte per a la petita infància i per a les famílies. Un projecte impulsat des de la Regidoria d’Educació amb l’objectiu d’oferir espais d’acompanyament a les famílies amb infants menors de tres anys. L’equip de professionals de l’Escola Bressol i el Consell de Participació ha decidit que les experiències viscudes, el projecte compartit amb moltes famílies, el goig d’observar infants que amb llibertat i autonomia van explorant per conèixer el món que els envolta, era un bon motiu per celebrar aquest cinquè aniversari i al mateix temps, per continuar defensant projectes on el respecte, la confiança, el fet de compartir i el benestar dels nens i nenes sigui la prioritat.

Atesa la complicada situació econòmica, s’han organitzat tot un seguit d’activitats amb pocs recursos i molta imaginació i pensades perquè tothom hi pugui participar:

21 de desembre
La primera activitat per celebrar-ho serà la Festa d’Hivern que tindrà lloc el 21 de desembre, a partir de les 17.30 h. Les famílies que heu passat per l’Escola ja sabeu que des del primer any, el desembre del 2007, s’ha celebrat la Festa d’Hivern i el comiat del primer trimestre amb una xocolatada i una cantata. Aquest curs també ho volen fer, convidant totes les famílies que han passat per instal·lacions al llarg d’aquest cinc anys. A partir de les 17.30 h, l’Escola Bressol i els Espais Familiars estaran oberts perquè pugueu passejar i xerrar una estona mentre preneu una xocolata calenta.

20 de febrer
Cinefòrum a les 19 h. Podreu compartir la projecció d’un documental i fer la reflexió sobre les imatges i el que es diu. Es pensa en alguna filmació relacionada amb el món de la infància, la criança i l’educació. Més endavant es concretarà el lloc on es farà i el títol del documental o filmació.

26 d’abril
Representació de titelles del conte elaborat per famílies i educadores el curs 2011-2012: Passeu, passeu, a càrrec d’un grup de famílies i professionals de l’Escola Bressol J.M. Céspedes. Es farà a les 18 h i el lloc es concretarà més endavant.

Més informació, al bloc del Consell de Participació de l’Escola Bressol

Font: Ajuntament

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s