Del 10 al 21 de juny hi haurà jornada intensiva a l’Escola. Per aquest motiu TEDI oferirà un servei d’acollida -de 15 a 16.30h– per a les famílies que ho necessiten.

INSCRIPCIÓ. Al servei d’acollida matinal (tots els dies de 8-9h). Els que necessitin el servei d’acollida ho hauran d’informar per e-mail o per telèfon a TEDI abans del dia 1 de juny per tal de poder preveure el volum de nens i nenes que utilitzaran aquest servei.

PAGAMENT. L’acollida té un preu de 18 €/setmana (1:30 min), 12 €/setmana (1 h), 6 €/setmana (30 min) El pagament del servei s’haurà de fer a la monitora del servei d’acollida matinal (tots els dies de 8-9h) abans del dia 1 de juny. El pagament de dies esporàdics s’haurà de fer a la monitora quan recolliu al nen el mateix dia que s’ha utilitzat el servei. S’haurà de portar l’import exacte.

DIES ESPORÀDICS. El pagament de dies esporàdics s’haurà de fer a la monitora quan recolliu al nen el mateix dia que s’ha utilitzat el servei. S’haurà de portar l’import exacte. El cost del servei d’acollida esporàdic es 4€/dia exacte. El cost del servei d’acollida esporàdic es 8€/dia (1:30 min) 6 €dia (1h) 3 €/dia (30min).

S’estableix un mínim de 10 nens/dia per poder oferir el servei.

Més informació: TEDI Escoles Tel: 93 8029270 pompeufabra@tedi-org.com

Anuncis

One thought on “Servei acollida per a la jornada intensiva de juny

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s