camiEs posa en marxa el primer Camí Escolar a la ciutat. Aquesta eina permet als infants a partir de 3è de Primària, anar a l’escola sense la companyia d’un adult, potenciant la seva autonomia.

A principis d’octubre, s’inaugurarà el primer Camí Escolar a Sant Adrià. Els camins escolars són experiències educatives transversals i participatives, que potencien l’autonomia dels infants a partir de 3r de primària, al permetre que puguin anar a escola sense la companyia d’un adult, ajuden a recuperar la ciutat i l’espai públic com a espai relacional i de convivència, fomenten la relació família-escola-ciutat i potencien la participació de les famílies en un projecte de millora de l’entorn.

La iniciativa de posar en marxa un Camí Escolar, va sorgir de l’AMPA de l’Escola Pompeu Fabra, i a partir d’aquí es va crear una Comissió formada per representants de l’AMPA, l’Escola, Serveis Tècnics, Policia local, Comunicació, Brigada i Educació que durant uns mesos han anat treballant els itineraris més adients, i la millora de la via pública per facilitar a l’alumnat el camí de casa a l’escola i viceversa. També les famílies i l’alumnat de l’escola han col·laborat, exposant els seus hàbits de mobilitat a través d’una enquesta i un plànol del municipi, i participant en el disseny del logo del projecte.

Font: notícia de l’Ajuntament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s