Hypholoma fasciculare (Bolet de pí), X.Costas, Sant Feliu de Pallerols, 2012
Hypholoma fasciculare (Bolet de pi), X.Costas, Sant Feliu de Pallerols, 2012

Pel que fa als fongs, el patrimoni cultural de Catalunya era un dels més reeixits del món. Amb el traspàs de gent del camp a la ciutat, s’han trencat mols lligams amb la terra i també culturals. La majoria de pares ja no ensenyen als seus fills els noms dels bolets ni com reconèixer-los. Aquesta tasca l’han assumit les associacions de caire cultural o científic. Com a AMPA hi volem contribuir.

Diumenge 24 novembre farem una sortida matinal a Collserola. Ens trobem a les 8,30 h a la porta de l’Escola. Ens desplaçarem en metro i FFCC fins el Baixador de Vallvidriera. Si es preveu que no hi hauran bolets a Collserola es canviarà el lloc i ens desplaçarem en cotxes (ja us avisarem). Es recomana portar botes o calçat còmode, impermeable per si plou, cistells, aigua i esmorzar.

Dilluns 25 novembre hi haurà una exposició de bolets i una xerrada a l’Escola a partir de les 16,45 h (duració 2 h) on ens explicaran en què ens hem de fixar per identificar correctament els bolets. Tot a càrrec de Tania Jimènez, micòloga.

Dimarts 26 novembre hi haurà un taller familiar (nens i pares) de plastilina de bolets a les 17:00 h, si hi ha suficients inscripcions (ja us avisarem). El taller el farà Artiscle Creacions i les creacions que faci cada nen es portaran a casa

Recordeu que heu de deixar la butlleta d’inscripció (que portaran els vostres fills de l’escola) a la bústia de l’AMPA abans del dimecres que ve, el 20.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s