CARTELL MUCE 24 NOVEMBRE 2014 manifestació social

Aquest diumenge 24 de novembre, a les 12h., hi ha convocada una manifestació a Barcelona: “En defensa de l’educació pública, ATUREM ELS PRESSUPOSTOS ANTISOCIALS!”. El bloc d’educació estarà al Passeig de Gràcia/Mallorca (BCN)

Des de fa setmanes, tot un ventall d’organitzacions de la societat civil, sindicats, entitats veïnals, moviments, plataformes…, s’ha estat reunint amb la voluntat de propiciar una resposta ciutadana, àmplia i unitària, a la degradació constant de les condicions de vida que pateixen les classes populars per culpa de la crisi i les polítiques d’austeritat.

Una degradació que avui té com a vectors els Pressupostos Generals de l’Estat, els comptes de la Generalitat i tot un seguit de lleis i disposicions, afectant l’educació pública, el règim de pensions, els serveis que presten els ajuntaments, o encetant noves tandes de privatitzacions…

Vet aquí la crida, sorgida d’aquestes trobades, que han permès de configurar la manifestació contra els pressupostos antisocials, i en defensa de l’educació pública.

El MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) estem compromesos en aquest esforç i convidem tots els centres, al conjunt dels professionals de l’educació, als pares i les mares, les AMPA, als estudiants, i al conjunt d’entitats, plataformes, moviments i assemblees de la comunitat educativa a sumar-se a aquesta manifestació i fer palès l’abast de la resposta ciutadana que, entre totes i tots, estem construint.

Recordeu: Manifestació, 24 de novembre, a les 12 h. Bloc d’educació: Passeig de Gràcia/Mallorca (BCN). Us proposem que vingueu en grup des del centre, barri o localitat… Fem pinya! Veniu de groc, amb les pancartes, amb timbal, xiulets…

Més informació: Manifest 24N 2013 aturem pressupostos antisocials (pdf)
Font: Assemblea Groga de la Comunitat Educativa. Comissió de comunicació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s