landing_ikea_catalunya_01Com molt de vosaltres ja sabeu, Ikea ha creat una iniciativa “Junts estudiem, junts decorem”, un concurs adreçat a totes les escoles públiques de Catalunya el premi del qual consisteix en un projecte de decoració o millora del centre valorat en 5.000 euros i elaborat per IKEA en funció de les necessitats de l’escola guanyadora. Guanyarà l’escola pública catalana que rebi més vots a les botigues d’Ikea del 30 de novembre al 8 de desembre.

Podeu votar fins el 8 de desembre!

“Se seleccionaran tres escoles, una per cada botiga IKEA de Catalunya, segons el criteri següent: l’escola que aconsegueixi més suport ciutadà entre dissabte 30 de novembre de 2013 i diumenge 8 de desembre de 2013 a cadascuna de les tres botigues IKEA de Catalunya (Sabadell, Badalona o Gran Via, a l’Hospitalet de Llobregat). Les escoles que hi vulguin participar poden promoure el vot entre els pares, mares, familiars, veïns, amics, etc., amb un comunicat per escrit (circular), a la pàgina web de l’escola o qualsevol altre mitjà de comunicació. L’objectiu és aconseguir com més vots millor per guanyar el concurs.
El suport ciutadà es mesurarà de la manera següent: per votar cal ser major d’edat, anar a una de les tres botigues IKEA de Catalunya (Sabadell, Badalona o Gran Via) de dissabte 30 de novembre de 2013 a diumenge 8 de desembre de 2013 (de 10 a 22 h) i inscriure’s al punt habilitat a la secció d’IKEA Visa. Cada participant només pot votar una vegada; per això, a més del nom de l’escola, cal presentar el DNI o NIE i la targeta FAMILY. En cas de no ser soci d’IKEA FAMILY, el participant s’hi pot fer al moment al mateix punt. Guanyarà l’escola que aconsegueixi més vots a cada botiga”

Aquí teniu les bases del concurs (pdf, 9 pag.)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s