Demà dimecres 11 a les 16.45h, a la sala d’audiovisuals, hi haurà una xerrada sobre l’ús responsable de les TIC. Es parlarà de com prevenir els perills que comporta l’ús de les noves tecnologies (Facebook, xats, Twitter…) i els diferents aparells (mòbils, tauletes, ordinador…).

La prevenció és allò que podem fer abans que es presentin les situacions problemàtiques, per això aquesta xerrada està recomanada a tercer de primària i oberta a cursos superiors.

La xerrada és a càrrec del Cos de Mossos d’Esquadra, a través de la seva Oficina de la Relacions amb la Comunitat.

Quan: dimecres 11 de desembre, 16:45 h.
On: Escola Pompeu Fabra (Sala audiovisuals)

Anuncis

2 thoughts on “Xerrada sobre l’ús responsable de les noves tecnologies

 1. És una xerrada sobre prevenció d’hàbits i dependències d’aquestes tecnologies? O està basada en perills de la cultura de la por? No entenc el lligam pel qual hagin de venir els Mosssos d’Esquadra.

 2. Hola Eduard.
  Respecte a les dos preguntes que ens planteges; La xerrada és sobre ús responsable de les TIC. Bàsicamen es parla d’hàbits i confiança amb el pares com a factor per poder plantejar i resoldre qualsevol tipus de problemàtica. També s’informa dels perills que existeixen sense necessitat de fer alarmisme, Ens podem fer una idea en aquest enllaç;
  http://www20.gencat.cat/docs/mossos/Home/05%20Prevencio/Internet%20segura/Informacio%20dinteres/PresentacioPower.pps
  al final d’aquesta presentació hi ha alguns consells per a pares/mares i educadors, encara que ja sabem que quan es fa la xerrada, aquesta s’adapta al públic assistent i els continguts poden adaptar-se a les demandes que es fagin.
  Respecte al perquè han de venir els Mossos d’Esquadra: El fet que ho facin els Mossos d’Esquadra (CME) és simplement perquè, tal i com està estructurada actualment la Generalitat de Catalunya, és a aquest CME a qui li correspon la competència sobre la prevenció sobre l’ús de les TIC. Existeix un programa específic anomenat “Internet Segura”, i en el mar d’aquest programa es fan aquestes xerrades (i alres accions)
  CESICAT també te competències però no ofereix xerrades doncs és un tema que ja està cobert pel CME.
  És un servei que s’ofereix i s’esxecuta no només a la nostre Escola sinò a totes les escoles de Catalunya sense excepció. És cert que abans no s’arribava a tot Catalunya, però actualment ja s’hi arriba.
  De totes formes, entenc sobradament la teva inquietut, tant sobre el contingut com sobre el lligam. Simplement és un tema competencial ja que són ells els que fan la prevenció de les TIC.
  Xavier Costas
  AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s