Enguany, conjuntament, l’escola i l’AMPA hem introduït alguns canvis en la manera de fer la comanda dels llibres, per reduir els incidents i facilitar la feina. Des de l’escola heu rebut els fulls on s’explica el canvi detalladament. Els preus dels llibres els trobareu a la web. Recordeu que l’AMPA ofereix un percentatge de descompte en el preu de cada llibre, ja inclòs en l’import final.

La comanda s’ha de fer per internet a la web de SU, seguint les instruccions dels fulls que us han donat (allà surt el codi que heu de posar). La web estarà activa a partir de juliol. Cal afegir la quota de l’AMPA (20€), una per família. Heu de fer la comanda i haver pagat abans del 20 de juliol. Després del 20 juliol, la web no permetrà reservar llibres; els pagaments fets al banc després del 20 juliol seran retornats a les famílies, tot i que la comanda estigui feta abans. Podeu pagar per transferència bancària o pel caixer automàtic (l’entitat bancària no permet fer cap pagament per finestreta, més avall trobareu informació de com fer-lo) al compte corrent de l’AMPA: CC Bankia ES51-2038-8949-4260-0003-6172

L’AMPA estarà oberta els dies 30 de juny, 2, 7 i 9 de juliol de 17:00-19:00 per resoldre dubtes o fer la vostra comanda, si no heu pogut fer-la.

Les famílies que facin la reserva a través de l’AMPA abans del 20 juliol, tindran els llibres preparats el primer dia d’escola a la classe.

MÉS INFORMACIÓ:

– Web comanda de llibres: Servicio Universidad

– Instruccions per fer el pagament via caixer automàtic:
1. Per fer l’ingrés en efectiu, cal que des del caixer automàtic trieu l’opció “operar sense targeta ni llibreta”.
2. Seleccioneu “ingressos”.
3. Trieu “ingrés d’efectiu”.
4. Seleccioneu si el pagament és amb devolució o amb l’import exacte. Només accepta bitllets, tot i que retorna monedes.
5. Seguidament, teclegeu l’import.
6. Marqueu el número del compte: 2038-8949-4260-0003-6172
7. A l’opció “ordenant” indiqueu el nom i cognom de l’alumne/a i curs
8. A l’opció “concepte” indiqueu l’activitat: llibres de text
9. A l’opció “beneficiari” indiqueu el nom de l’escola.
10. Finalment confirmeu l’operació amb “OK”.

Anuncis

3 thoughts on “Llibres de text

  1. Hola, buenas tardes…

    Es posible que la web aún no funcione ¿?? Lo he intentado un par de ves con la clave LLIBRES 2014-15, y me dice que el centro no existe

    Un saludo

    Mª José García

    _____

  2. Ja està activa la web! Ja podeu demanar! Només els que volen els llibres de 1r encara no ho poden fer, però esperem que a partir de demà ja funcioni. La resta de cursos ja es pot demanar i pagar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s