A la reunió d’ahir sobre les obres a l’escola vau poder signar un full de demanda. Per a les famílies que no vau poder venir o per a les que necessiteu més fulls, els podeu descarregar d’aquí: full de signatures per les obres [pdf]. Teniu com a màxim fins dilluns 6 de juliol (cal enviar les signatures amb la instància el més aviat possible). Un cop signats els fulls (si podeu omplir-lo millor) el podeu deixar a la bústia de l’AMPA. També hi ha fulls per signar a l’AMPA. Us podeu adreçar al Casal (intenteu anar al moment de deixar o recollir els nens per molestar el mínim) o bé per la tarda avui divendres i dilluns que trobareu a la comissió de llibres de text treballant (de 17.30-19h més o menys). El text és el següent:

Davant la resposta de l’Administració respecte al tema de la realització de les obres el proper curs a la nostra escola Pompeu Fabra de Sant Adrià de Besòs, com a famílies demanem:

• Que es realitzin les obres en un període en el qual no hi hagi alumnat a l’escola, com per exemple durant les vacances escolar del curs vinent (2015 – 2016).

• Que es prenguin les mesures adequades abans que comenci el curs escolar 2015 – 2016, per tal d’evitar que l’estat de l’edifici pugui representar un perill per a l’alumnat i el professorat.

• Que s’habiliti la partida pressupostària adient per a realitzar les obres a l’anualitat 2016, i s’iniciï el corresponent procediment de licitació amb temps suficient per tal que no torni a passar el mateix el curs vinent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s