Benvolgudes famílies,

Fa uns dies vau rebre una enquesta en relació al servei de menjador que ofereix l’Escola per els nostres nens/es. La intenció des de l’AMPA amb aquesta enquesta, era i és conèixer si hi ha algun tipus de problemàtica o carència en algun tema concret amb el servei que ofereixen als nostres fills/es.

Fem una crida a totes les famílies, deixin els seus fills o no al menjador, per a respondre les enquestes i fer-les arribar a l’AMPA (sigui a la bústia o en mà a qualsevol membre que conegueu). La participació de les famílies és necessària per poder extreure les màximes dades possibles i que aquestes siguin les més ajustades a la realitat.

Recordar que la feina que desenvolupa l’AMPA no seria possible sense la col·laboració de la resta de famílies, i la finalitat entre d’altres, és intentar millorar els serveis als quals els nostres fills tenen accés. Per això, un cop més, des de l’AMPA us demanem que ens feu arribar les enquestes emplenades, tot i no necessitar el servei de menjador de l’Escola.

Us deixem l’enllaç a les diverses vies de comunicació que les famílies tenen per contactar amb l’AMPA per poder resoldre dubte, aportar queixes, suggeriments, etc…

Salutacions,

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s