Comissió d’extraescolars i casal d’estiu

S’encarrega de pensar, proposar i organitzar:

  • Les activitats extraescolars, tant pels alumnes ( patinatge, futbol, escacs…) com pels adults ( basquet, zumba, pilates…).
  • L’acollida matinal de 8 a 9.
  • Els casals durants els períodes de vacances.

Comissió de llibres i socialització

Comissió que porta a terme el projecte conjunt Escola – AMPA per a fomentar el reciclatge dels llibres de text engegat fa uns anys i amb força èxit.

Ofereix a cicle mitjà i superior la socialització d’aquells llibres susceptibles de ser reutilitzats. Està previst que continuï en els següents cursos.

Les famílies paguen una quota de 5 Euros per llibre socialitzat que s’utilitza per reposar els llibres fets malbé per l’ús continuat, comprar els folres i etiquetes, i comprar alguns llibres que se socialitzen com a classe

Els llibres socialitzats s’entreguen a l’alumnat conjuntament amb els que les famílies compren a través de l’AMPA. L’AMPA fa un lot personalitzat per a cada alumne.

Comissió de comunicació, participació i acollida

La comissió treballa per fer arribar a totes les famílies de l’escola, la informació que l’AMPA creu important.

Informació sobre activitats que es fan, sobre temes d’educació, sobre convocatòria d’actes, sobre les comissions de treball,… i alhora fer arribar tot el material gràfic que tenim d’allò que fem.

Els mitjans que s’utilitzen són:

  • El bloc del AMPA
  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Cartellera

Aquest curs s’ha engegat un nou projecte que comencem amb moltes ganes i il·lusió: la nostra revista: “Porompompeu”.

Comissió de menjador

Comissió que intenta treballar alguns dels aspectes del menjador que es veien susceptibles de millora.

Tractant temes que preocupen a les famílies i treballant conjuntament amb l’escola i la empresa que ofereix el servei.

Actualment està en procés el tema del soroll al menjador escolar i es comencen a plantejar millores, tot sabent que no es podran assolir en un sol curs escolar.

És important detectar les necessitats dels nens i nenes en l’espai exterior de l’escola i plantejar idees de canvi, de manera conjunta amb l’equip de mestres. Realitzar un projecte sobre aquest espai, on el joc dels infants pot aportar moltes possibilitats educatives.

Comissió de civisme

Comissió que cuida de garantir una bona convivència als espais que habitualment compartim com a membres d’una mateixa comunitat.

Un exemple ha estat el projecte participatiu i transversal “Camí Escolar” on l’escola i l’AMPA han treballat conjuntament amb un responsable de l’ajuntament, aportant propostes de millora al barri.

Comissió d’escola inclusiva

Aquesta comissió vol col·laborar per a que la nostra escola continuï sent “una escola per a tots, independentment de la procedència, cultura, estat social i grau de dependència”

L’objectiu és col·laborar amb l’escola per satisfer les necessitats d’aquestes famílies quan calgui i fer un bon acompanyament, respectant les seves singularitats.

Crear espais i moments on les famílies puguin compartir les seves inquietuds.

I aportar informació i orientació de primera mà.

Comissió de pati

Aquesta comissió sorgeix de la inquietud per iniciar un procés de transformació i millora del pati de l’escola.

Un espai d’esbarjo on, amb la participació de tots i totes, es poden crear experiències generadores d’aprenentatges, fomentar valors i millorar la convivència del gran nombre d’infants que conviuen junts.

Anuncis